homepage FSO

Slider

Kennismakingsconcert
22 november 2018

MankrachtOp donderdagavond 22 november organiseert For Saxes Only een bijzonder gezamenlijk kennismakingsconcert met Mannenkoor Mankracht. Mankracht is een enthousiast mannenkoor dat in de korte tijd dat het bestaat (vanaf 1 maart dit jaar) een mooi en gevarieerd repertoire heeft opgebouwd. Op 22 november laat het koor voor het eerst van zich horen. Dankzij dirigent Gert Oosterwijk, die ook leiding geeft aan het saxofoonorkest, krijgt dit kennismakingsconcert extra ‘dynamiek’. Tijdens het concert, zal een tweetal werken gezamenlijk worden uitgevoerd.


De Terp
Radewijnsstraat 1, BG Zwolle
Aanvang 20.00 uur (inloop 19.30)
Toegang gratis, bij de uitgang wordt gecollecteerd

 Lustrum concert
13 oktober 2018

Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only viert op zaterdag 13 oktober haar 5 jarig bestaan in een gezamenlijk optreden met het accordeonorkest Milonga in de Oosterkerk te Zwolle.

Na sluiting van de muziekschool in Zwolle, de Muzerie, is het Zwols Saxofoonorkest opgericht.  In 5 jaar tijd is dit orkest gegroeid van 13 naar meer dan 20 leden. Het orkest bestaat alleen uit enthousiaste saxofonisten, die veelstemmige muziek spelen in een breed repertoire van klassiek tot pop. Daarmee laat dit orkest in elk geval voor Oost-Nederland een uniek geluid horen.

Accordeonvereniging Milonga is opgericht in 2005 en bestaat uit een enthousiaste groep accordeonisten. Milonga speelt 5-stemmige muziek in een uitgebreid repertoire met soms ook een solopartij. Het orkest verzorgt optredens o.a. in verzorgingstehuizen en neemt ook deel aan accordeonfestivals.
 

Oosterkerk
Bagijnesingel 17, Zwolle
Aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Entree € 10,00 (bij entree te voldoen)

Zie flyer voor programma en meer informatie.