homepage FSO

Slider

Vrienden van FSO

Wat zou het mooi zijn als muziekliefhebbers vriend of vriendin van het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only (FSO) willen worden. Onze vrienden waarderen de muzikale ontwikkeling van het orkest en zijn bijdrage aan het culturele klimaat in Zwolle. Als vriend maken zij het mede mogelijk dat concerten voor een breed publiek toegankelijk zijn. U wordt al vriend of vriendin vanaf €20,-. En voor €60,- wordt u al boezemvriendin of boezemvriend. Ook als bedrijf, instelling of organisatie kunt u vriend worden: vanaf €50,= bent u bedrijfsvriend. 
 
Vriendschap is geven en krijgen. In ruil voor uw financiële ondersteuning ontvangt u een muzikale tegenprestatie. Hoe werkt dat?
 
1. Vriend of Vriendin van FSO
Als Vriend of Vriendin doneert u jaarlijks €20,-. U krijgt dan voor alle concerten van het voltallige orkest, het ensemble en het startersorkest een uitnodiging. Bij concerten met een entreeprijs krijgt u 50% korting op de toegangsprijs.
 
2. Boezemvriend of Boezemvriendin
Als Boezemvriend of Boezemvriendin doneert u jaarlijks €60,-.  U ontvangt dan voor alle concerten van het voltallige orkest, het ensemble of het startersorkest een uitnodiging. Twee personen krijgen gratis toegang tot concerten met een entreeprijs. 
 
3. Bedrijfsvriend 
Als bedrijfsvriend doneert u jaarlijks minimaal €50,-. Uw organisatie ontvangt voor alle concerten van het voltallige orkest, het ensemble en het startersorkest een uitnodiging. Twee vertegenwoordigers van uw organisatie krijgen 50% korting op de toegangsprijs voor concerten waarvoor we entree moeten vragen. Voor elke €25,- extra kan een extra persoon met 50% korting naar concerten met een toegangsprijs.
 
Hoe wordt u vriend of vriendin?
U wordt vriend of vriendin door dit formulier in te vullen en te mailen aan: info@zwolssaxofoonorkest.nl.
 
Gewone donaties zijn ook welkom
Wilt u eenmalig een donatie doen, dan kan dat uiteraard ook gewwoon. Dit kunt u doen door het bedrag over te maken op IBAN NL58RABO0134172612 t.n.v. Zwols Saxofoonorkest.